Oh happy day.

Hej på er allihopa.
Grym dag idag, världens bästa Lördag!

Varit i Huddinge idag och sålt lite mobilabonnemang.. Inte lika bra som igår i Uppsala men det kommer jag lovar. Ikväll då vad händer?
Medans att alla andra är påväg ut så sitter jag och väntar på att min sambo för denna veckan ska komma upp från gymmet så jag kan avlösa henne. Ska bli skönt att få träna lite faktiskt. Sen ska vi ha tjejkväll, hyra en film och så. Dock får vi det gratis bara för vi är så flitiga hotell gäster.. Men kommer bli grymt bra kväll som vanligt!
Sjukt taggad inför morgondagen, även om Huddinge inte är ett super ställe att stå på så ska jag sälja ska ni veta. Riktigt nöjd med dagen förövrigt för jag vet att dom som köpt av mig idag kommer tjäna sjukt mycket pengar och dessotum få bättre telefoner. Det är nog det jag gillar bäst med mitt jobb, när man får hjälpa någon att få något att bli bättre. Ännu bättre när det är folk som verkligen uppskattar det!
Om man tänker som jag kanske man är en ganska dålig försäljare tycker ni då?
Men en sak har jag lärt mig sen jag börja här, man behöver inte ljuga för att sälja. Alla är speciella och få personen i fråga att känna sig så speciell som den faktiskt är, är det viktigaste.
Dessutom får inte vi ljuga där jag jobbar (får inget utav det, varken jag, kunden eller tre), och jag är usel på det med så bara bra!

Har haft så kul när jag jobbat med sara denna veckan. Vilken härlig person!
Ni vet när ni lyckas hitta någon som har samma smak i små detaljer, man tycker och tänker på samma sätt.. Vi tänker och tycker på samma sätt i sådanna väldigt udda lägen.. Haha svårt att förklara men vi blir lika förvånade varje gång. Sjukt härlig tjej iaf!

Men vet ni vad, nu ska jag byta om och gå ner och jaga på henne lite. Ha en super kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0