She shines just like a star.

Upp och hoppa..
vilken kväll igår! Hoppas ni hade lika roligt som jag?!
Började med när jag kom hem och se på det nya the hills avsnittet som kommit ut. Jag menar bara det gjorde ju halva kvällen nästan. Nejdå, men vill se nästa ännumer nu!
Jaja efter det så åkte jag och Tina till bussen där Sina redan hoppat på, så bar det av mot Göteborg. Fört blev det PC där det var ganska mycket folk. Eller rättare sagt, för mycket. Men stog där en stund sen vandrade vi tillbaka för att möta upp några Alingsåsbor som skulle med. Innan det hade vi redan checkat in vart SoHo låg. Precis jämt GP, hade också sett att man bara kom in väldigt finklädd...
Vilket fall, efter en väldigt sen kö kom man fram till vakten och blondi förklarar att det står Jenny Magnusson + 10 på listan.
Vakten bara kolla på mig och gav mig ett riktigt hånflin, Ja men ellerhur?! Han letade igenom sina papper och upptäckte att det faktiskt stod så. Dom andra står ju kanske +2 eller möjligtvis +3 men jag som har så snälla vänner som löste det ändå! Tack Daniel!
SoHo va riktigt fint ställe faktiskt. Jag trivdes där som fisken i vattnet! ;) Träffade massa gamla kompisar jag inte sett på hur länge som helst. Sånt är ju riktigt trevligt.
Vilket fall en väldigt nöjd och glad Jenny (blondie även kallad, och nej jag kommer inte riktigt komma över det ;)) hoppade ur bilen ganska tidigt ändå inatt. Stackars Simon ställde upp och köra så vi kom hem, det tackar man för.
Vaknade för en bra stund sen faktiskt och nu sitter jag här och funderar på att gå ner och göra min favorit frukost, smoothie. En dag kan inte börja bättre! Senare ska jag åka till Alingsås med och hälsa på lite, idag igen ja! Får passa på nu när jag är ledig idag. Ha det bra allihopa.


Teori är när man vet varför allting fungerar
Praktik är när allt fungerar men ingen vet varför
Hos mig är teori och praktik förenade
Ingeting fungerar och jag förstår inte varför.

Jag bjuder på den! ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0