Look hat they've done to my brain, mom.

Då var man hemma igen då, hunnit med en hel del känns det som idag.. Trots att jag egentligen inte har något speciellt jag måste göra sådär, iallafall inte nu när jag är sjukskriven då!
Vilket fall, kom hem imorse efter att ha hunnit va i stan en stund. Sola och lite sådant mysigt! Sen ringde Mamma och sa att hon och Pappa var inne i ridhuset på Café Hästhoven, och frågade om jag ville ha.. Dum fråga, någon som tackar nej till deras mat? Åkte dit på två minuter ungefär (men väldigt lagligt självklart;)) och beställde in potatis med lax. Helt underbart gott, till er som inte varit där innan - Åk dit! Det gör inget om ni hatar hästar eller älskar dom. Ni är inte i närheten av hästarna ändå, och maten är alltid helt perfekt!
Träffade lite hästfolk där också, alltid väldigt roligt! Dock hann jag inte prata med alla jag ville, så ber om ursäkt för det. Kände att det var viktigast faktiskt och berätta för min tränare att jag faktiskt lever! Förhoppningsvis även på bättringsvägen, både jag och hästen. Goodie var förövrigt helt hält-fri igår. Gissa om det var någon som var helt gråtfärdigt glad när man insåg detta?! Jag menar, jag vet ju att jag alltid klarar mig. Handen sitter ju där den sitter, och jag vet att jag är envis nog att klara upp det hela. Men däremot min stackars häst som inte kan säga eller göra, och helt enkelt inte förstår varför.. Ja vilket fall var min dag igår den helt klart bästa på länge! Känns som om det går åt rätt håll, även om jag vet att det är det jobbigaste som är kvar.. Men men det löser ju vi! Blod,svett och trårar va det som gällde va?;)
Jaja kul att se alla, och jag hoppas verkligen att jag är bra tills Div 1. Det är inte långt kvar men det kan gå!

Så ligger det till. Pratade precis med Tina också som berättade att hon var väldigt sugen på utgång ikväll liksom jag! Så.. hur blir det nu då? Ja det första vi tänkte på var ju Götet och Valand ikväll... Men (alltid dessa men) då kom vi på att torsdagar är inte direkt bussarnas dag. Därför får vi välja mellan att åka hem kl tolv eller kl fem. Med tanke på att det stänger kl tre så känns inget av alternativen speciellt bra och ingen av oss var väl super sugna på att köra heller. Men det blir X&Y ikväll istället, det är väl inte fy skam det heller. Nemen vi har inte bestämt oss än vi får se vart det bär av faktiskt.
Men nu ska jag i vilket fall som helst faktiskt åka till min totto och titta hur han mår. Hoppas ni alla får en bra dag. Simma lugnt!
image93

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0