Just cut it out.

Ja... Gissa vem som var sen igår då? gjorde mig väl iordning på en kvart eller nått.. Men! MIna vänner, vi missade aldrig bussen denna gång. Var faktiskt lite tidiga tillochmed!
Hoppas ni hade en lika bra påskafton som jag hade iallafall. Började kvällen på PC i göteborg, kändes som om vi behövde prova det stället en gång för alla. Goda drinkar gjorde dom så jag rekomenderar det stället starkt! ;) Som förfest ställe då bara givetvis! Efter detta var det ju frågan vart vi skulle ta vägen.. Alla ställen vi gick förbi såg faktiskt så gott som övergivna ut! Inte riktigt kanske men nästa, så vi slutade på.. Jag skäms nästan över att behöva säga det... BLVD! Vi hade kul en stund tills det blev för mycket folk och jag tände till lite på en fruktansvärt full tjej som bara knuffa ner allt folk som stog för nära. Så bara råka jag komma ivägen och hon tänkte väl att jag skulle gipsa min vänsterhand med kanske? Jaja, hon fick vad hon förtjäna! :) och jag tror du överlevde utan större skador. Efter detta drog vi vidare. Kändes inte som något jättebra ställe, men då fick vi ju det bekräftat iallafalla! Nu kan jag ju yttra mig om det om någon frågar.
Efter detta drog vi vidare till barsidan och hamna i fel kö, så fick vänta ute i kylan en bra stund! Prova det i vårjacka och strumpebyxor! Brrrr! 10 minus också.. Viktigt!
Jaja, jag och Tina bestämde oss iallafall för att vi skulle aldrig orka vara kvar i göteborg till fem bussen. Som vi egentligen inte ens vet om man får åka med bara för att det är en flygbuss! Så vi stannade inte på Barsidan så länge. Tur var väl det, för det var väldigt litet och fruktansvärt mycket folk.
Vägen till bussen denna dag kändes lång kan jag meddela. Så fruktansvärt kallt! Men det var värt det!
Precis när vi satte oss på bussen lyckades min favorit motala-bo ringa. Sen höll jag hela bussen vaken ända fram till Borås. Nejdå inte riktigt så illa kanske, men men. Robbin som förövrigt lovat att hälsa på nästa vecka! ;)
Väl hemma plocka pappa upp oss. Sen var det bara bums i säng. Vet ni hur mycket jag gillade min säng igår? När den blev varm, ojoj! :)

Så nu sitter man här, och känner mig faktiskt riktigt utvilad. Känns bra det!
Det är ju föresten konståknings VM i göteborg. Eller har varit då, för sista åkte ju faktiskt igår. Jag sa till Tina igår att jag ville stöta på konståkare, för dom måste ju fira lite. Det gjorde vi inte, men nära på. En kille från Australien som va där just pga att han var där och kikade. Lite kul var det ju :) Fick höra att jag snacka bra engelska med.. När man har druckit? Då är det illa. Iochförsig var jag och Tina ändå väldigt lugna och sansade igår. Lagom är alltid bäst!
På tal om konståknings VM måste jag säga att jag va ganska imponerad av svenskarnas åk igår faktiskt, i finalen. Speciellt Adrian, vilka hopp han gör! :) Kul och se vart det tar vägen sen!
Sen kan man ju inte undgå att han som vann faktiskt var överlägset bäst igår.
Tänk vad mäktigt det skulle vara att tävla i skandinavium någon gång. Det har ju alltid varit mitt mål, men jag vet inte nu alltså. Har ju iochförsig runt kanske 30-40 år till jag kan tävla så lär ju kunna hända en del tills dess! Jag menar på dom åren hinner jag både krympa och bli gråhårig! Inte nog med det, rynkig också! Men det är lugnt, är bara 20 än så!
Konstaterade föresten en sak igår. Kände absolut ingen uppståndelse känsla igår! :)
Men nu ska jag gå ner och äta något.
Ni får ha en bra söndag, och en bra påskdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0