Natti natti.

Ja då satt man här igen, en sista gång idag innan det är sängen som gäller.
Som sagt var jag i göteborg på bio innan med Joakim, kul att träffa dig igen.. Var ju ett tag sen sist. Filmen var väl sådär halvbra kanske, lite knepig. Men nu har jag ju fått se den iallafall. Då behöver man inte fundera längre.
Riktigt mycket folk nu i Göteborg me, så långt tänkte ju inte jag. Bästa parkeringen - Heden.. Lättast att hitta iallafall, men just det smarta Jenny glömde helt av att Gothia cup börjat. Fullt? Ja ganska..
Ullevi såg också ganska fullsatt ut när jag åkte förbi där på vägen hem. Måste säga att jag var lite avundsjuk på dom som satt och kolla på invigningen. Varit där en gång och kom ihåg att det faktiskt var fruktansvärt roligt. Massa folk från massa olika länder.
Inte fy skam heller med tanke på alla fotbollspelare.. Alltid varit lite svag för sådanna..

Hemfärden gick snabb, köpte med mig lite godis så satte jag och pappa oss i soffan och hyrde en film. Dark water tror jag den hette. Nu kommer jag definitivt inte bada mer, iochförsig tror jag inte att krokolider trivs i sverige men det spelar ingen roll. Ännu en fobi att skriva till i listan, men givetvis kan jag ändå inte låta bli att kika på sådanna filmer. Jag lär mig aldrig.
Vilket fall så ska jag bädda ner mig i min mysiga lilla säng nu med min favorit vovve.
Jobbar imorgon igen så lär bli dåligt uppdaterat men men.
Kram på er.

Kommentarer
Postat av: Josefin

godmorgon! ha en toppendag!=)

2008-07-15 @ 09:19:03
URL: http://sameoldstories.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0