Jag gillar inte denna dagen.

Min egna dag har varit jätte bra faktiskt, trots att jag jobbat i tolv timmar. Men började morgonen med att ha fruktansvärd tandvärk.. Men vet ni vad man tänker i sådanna lägen?
Tänk att det finns sådanna människor som har det du har fast tio gånger värre och inte kan göra något åt det. Jag lovar att det härdar dig, och visst tusan bet även jag ihop och satte på mig leendet (kanske inte mot pappa men försökte iallafall mot dom andra) :) och stack till jobbet.
Precis innan jag åkte ringde mamma och berätta att dom haft jordbävning där nere på Rhodos (och andra ställen med..)
ja, då blir man ju inte alls orolig. Dessutom varna dom för efterskalv..
Till jobbet med både oro och tandvärk, kände att jag behövde något annat och tänka på. Dessutom var det social träningen idag vilket gjorde att jag plus en personal och brukare till åkte först till Kungsbacka och sedan vidare till Fjärås Bräcka.
Helt super dag, Fjärås Bräcka var supermysigt. Har lite bilder därifrån kanske lägger upp någon. Givetvis inte någon bild på någon från jobbet. Så ingen behöver oroa sig för det!
Glömde av allt dumt, och kom tillbaka till jobbet och fick höra det som hänt på Liseberg. Jag som pratat om att åka dit flera dagar. Tur att jag jobbade idag! Riktigt hemskt, tänker på er och lider med er alla drabbade.

Men jag ska dra vidare nu, eller jag är rastlös eller något så måste hitta på något. Ut i skogen och springa känns som bästa alternativet, jag och vovven. Mörker, älgar och alla andra farliga saker i skogen.. Here we come!

Kommentarer
Postat av: Josefin

tahand om dig!

2008-07-15 @ 22:48:26
URL: http://sameoldstories.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0