You want more.

Ja vad ska man säga?
Irriterande dag idag faktiskt.. Men det ska ni väl slippa att höra om! Berättar om gårdagen först istället!
Började kvällen hos mig, (va nära på att bli ännu en grymt misslyckad utekväll) riktigt trevligt hade vi. Bara jag Tina och martina. Efter många om och men bar det av med taxi in till stan. Hur svårt är det med all ny teknologi att hitta hem till mig för en taxi? Jaja, vad ska man säga.. Tillslut var taxin här iaf!
Väl inne gick vi först till Swing. Kul att träffa en del, men alltså ärligt. Egentligen är det ju 20 på swing på lördagar. Nog för att dom gärna får släppa in 18åringar, Men hälften av dom var ju 16 och under. Så sofia och sofie, vill ni följa med nästa gång?;)
Vi drog iaf vidare, och tack vare Tobias hamnade vi på VIP listan till xoy. Ganska skönt att slippa kön. Plus att varken Martina eller Tina egentligen fick gå in.. Men det löste ju sig då!
Riktigt mycket folk på xoy med, men gjorde inte mig något. Jag blev kvar på xoy och Tina och martina drog(!) :P Hade faktiskt en riktigt trevlig kväll igår! Det tackar man för :)
Nästa helg blir det väldigt lugnt för mig igen, kan ju inte gärna komma bakis till sahlgrenska! Inte för att jag brukar bli bakis heller men ändå..

Vaknade ganska sent idag, vid två tiden och sen dess har jag inte gjort något vettigt alls. Ska ut och gå nu strax var det tänkt däremot! Ska bli skönt det iaf. Hälsa på min Goodie också.

Satt och läst en ganska intressant sak på aftonbladet.se innan, att en satellit är påväg att krascha. Inom en månad ska den tydligen ha "slagit ner". Helt sanslöst egentligen, med tanke på att dom inte har en aning om vart den kommer att krascha. Stor som en minibuss, tänk när den kommer in i jordens dragningskraft och slår ner... Aj säger jag till dig som står i vägen. Får hoppas att den slåt ner i havet som dom andra innan har gjort. Annars är det hyffsat kört! ;P
Nu ska man inte sitta och tänka på sådant, solen skiner ju ute.. nästan.. den gjorde iaf innan. Nej nu ska jag gå.
Ha det bra allihopa.
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0