Brand new day.

Ny dag för er som inte redan märkt det..
Min började tidigt, med väldigt få timmars sömn.. Upp och hoppa, Sahlgrenska here we come. Fick komma in ganska fort och kan säga att mina förväntningar var verkligen inte höga. Tur det eftersom att operationen kommer bli av. Jag har tänkt på dig Jenny. Var det första han sa, jag är nog en såndär patient ingen vill ha egentligen.. Måste "rensa" andras skit och misstag! Han var ganska bekymrad Ola faktiskt. Men men nu ska jag träna tills nästa vecka så lägg jag in och kommer aldrig mer hem. Jodå, det går nog bra! :)
Sen gick jag och mamma och fika lite, satt och pratade en ganska bra stund. Skönt att få lätta lite på hjärtat ibland. Ibland är du faktiskt världens bästa mamma! Tror jag gjorde dig lite ledsen dock, över att jag inte berättat dethär tidigare.. Men nu vet du! :)
Sen körde vi fort som tusan hem (nästan iaf) och åkte direkt och solade. Hur skönt som helst, då glömmer man det jobbiga vinterrusket!
Efter detta gick vi och åt på den där Taco-resturangen, mycket gott kan jag lova. Där hände det en liten, vad ska man kalla det? Incident.. Sitter och flinar lite åt det än faktiskt..
Satte sig två killar i 25-30års åldern jämte oss dom satt väl och prata på. Oundvikligt så råka både jag och mamma lägga märke till att dom prata om hästtjejer...
"Ja men du vet han har blivit helt konstig sen han träffa dendär jäkla häst-tjejen, jag ringde han häromdagen tror du inte den jäveln står och säger att han mockar skit? Jag menar vad fan tänker han med?!"
Lustigt att vi hästtjejer har sådant inflytande på killar som vi träffar ;) Nej, men det finns undantag. Men oj vad mycket pluspoäng ni kan plocka där killar. Lovar att dom killarna kommer göra precis samma sak om dom träffar en häst-tjej och blir riktigt kära!
Jag och mamma kunde inte hålla oss och brast ut i gapskratt, och mamma dum som hon är säger "förlåt, men vi ska upp och mocka nu.. nu vill inte byta plats eller?;)" Pinsamt tyckte dom stackarna hehe jaja så kan det gå. Kanske ska vara tyst nästa gång man sitter på en resturang med massa människor runt omkring?! litet tips bara, för eran skull hehe.

Jaja vilket fall maten var slut och det roliga över. Då var det goodie som gällde, ut och gå lite med han sen hem.. och så givetvis fastna jag här. Mitt i alltihop ringer Martina, hon är hemma och sugen nu! Passa er ;)
Nej nu ska jag vara social med Majken, ses och hörs!
Ha det gött!
Kram J.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0