My love.

Vad less man blir av att läsa tidningar idag, på hemsidor eller dom man får hemskickade eller köper kanske. Står alltid om samma saker.. När ska vi någonsin tröttna på att höra om nya bantingsmetoder, som förstör mer än dom gör nytta? Eller nya mirakelkrämer mot rynkorna som egentligen alla människor vet att dom funkar inte.. Det finns inget som kan förhindra rynkor med bara lite kräm.. Möjligtvis sättet du använder dom på, eller det vet man faktiskt att kan man använda dom på rätt sätt så behöver man inte några dyra krämer.. Men hur som helst, när ska man trötta på dessa I-landsproblem? Åh, va tråkigt!
Mitt egna I-landsproblem idag är att mamma lagat korv med mos till middag, vilket jag fullkomligt avskyr. Men min stackars lillebror som är hemma och har 40 graders feber har beställt det så han kan väl få det då. Själv väntar jag på att Martina och jag ska åka in till stan och äta tacos.. För ovanlighetens skull! ;)
Just nu känner jag mig extremt bortskämd...
Folk hade kunnat döda för mina sketna korvar som ligger där nere och väntar, som säkerligen bara kommer hamna i soporna ändå.

Jaja, vilket fall nu är det dags att börja räkna ner dagarna här, hmm 51 dagar kvar (minst) av min sjukskrivnings tid.. skulle från allra första början blivit 3 veckor max, om det inte hade blivit fel då. Men nu blev det så, och då var det 5 veckor.. Nu är jag uppe i nästan 80 dagar, ni behöver ju ingen miniräknare för att räkna ut att det är mer än tre veckor.. Mer än 5 också för den delen!
Min chef fråga sist om jag kommer tillbaka till sommaren "klart jag gör, jag är tillbaka i April.. Nu kan det inte bli värre än vad det redan är mer.." Fel,fel,fel det kan det! Men vet ni vad? för att vara helt ärlig är jag lika glad för det ;) Nästa vecka är nämligen min monster vecka, och jag avundas inte Isabell som är min vikare! Sen har jag haft bättre saker för mig det senaste ändå, eller inte bättre kanske.. Men roligare helt klart. Dock inte fått börja rida än, men kanske nästa vecka. Om goodie är frisk! Då skiter jag i att jag är gipsad, nu tänker jag inte vänta en dag mer än nödvändigt! Nu ska jag börja träna, förövrigt är det Laholm-tävlingar i början på April.. Sofia?! Åh, vad jag vill dit.. Bästa tävlingarna på hela året. Dom slår alla nationella och alla elit tävlingar jag någonsin varit på. Speciellt sist, så grymt kul vi hade! :)
Föresten, det är alla hjärtansdag om en vecka.. 14 Februari.. mm där ser man. Ville bara påminna er om det så ni inte glömmer att pussa den ni tycker om en extra gång ;)
Men nu ska jag inte sitta här mer, förövrigt är det grymt jobbigt och tar lång tid att skriva med bara en hand! ;)
Ha det bra allihopa. Kram

image57
Jenny och Goodie Laholm - 07

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0