Kläder kläder och lite mera kläder.

Nu börjar klockan bli mycket och jag tänkte faktiskt äta lite och krypa ner framför tv:n. Ska upp tidigt imorgon med för att hinna med allt som måste göras. Läste precis om hur mycket över styr det här med bloggandet börjar gå. Själv missade jag expressens artikel om blondinbellas pappa som vill att hennes skola betalar henne för att hon går på deras gymnasie. Med tanke på att hon nu skriver om dom i sin blogg. Är man "sveriges största bloggerska" så kan man göra precis hur som helst eller? Snacka om att leva på en helt annan nivå än oss andra "dödliga". Dessutom är han hennes pappa, ska han verkligen få göra så då? Jag menar han visar ju att det är hur okej som helst att folk särbehandlas.. Jag förstår ärligt talat inte hur någon kan vara så fruktansvärt korkad att komma ens på tanken till detta. Frågan är ju egentligen vem som är värst, blondinbella eller hennes kära far?

Antar att det är sådant här vi ska få lära oss att leva med. Precis lika mycket som jag kan leva med att asos fått in en hel del fina kläder som jag tänkte visa för dom som är intresserade. Inte? Nej men nu kommer dom ändå.
Älskar denna klänningen, som liknar något Jennifer Aniston burit..
 Jaja vilket fall tycker jag att den var hur snygg som helst. Härlig färg till sommaren och så.

Fint linne med! Gillar ryggen på den, mycket hud ska det vara.. Iallafall när det gäller att visa ryggen. Kan ni få se på hur mycket som helst! ;) Nej men ett riktigt fint linne enligt mig.
 Rosetter people. Massa rosetter. Sen var det ju bar rygg också. Vilken super outfit!

Några utav mina favoriter iallafall! För stunden.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0