Hemma igen.

Ja då var man tillbaka i det gamla vanliga igen.
Har haft en helt grymt rolig helg! Tack alla trevliga Motala-bor!
Började våran resa igår ganska sent, var framme vid halv sju tiden. Då alla redan var i full gång. Jag och Tina hade lite att komma ikapp om man säger så. Efter att vi fått byta kläder och så var vi i full gång. Massa folk i stackars Robins lägenhet. Eller stackars och stackar, mer synd om grannarna tror jag.
Vilket fall, träffade massa nytt folk jag aldrig sett innan. Sånt är alltid roligt ju. Inclusive en Australienare vid namn brendon som nog trodde det mesta här i Sverige var en lätt match! Too bad for you! Hade från början alltså lite planer på att åka till linköping men så blev det inte utan vi slutade på bolaget i Motala. Men trevligt det med. Efter ett tag var det hemgång och en lång promenad det var ungefär någonstans där jag tappa bort en vän.. Somna väl ganska fort iallafall, ochvakna tidigt och börja tjata eller tjöta på robban att det var dags att vakna. Någon som inte tyckte så bra om mig då. Latmask!
Sen upp och äta lite och efter att Robban kört iväg brendon satte han bara sådär en skurmopp i näven på en stackars oförstånde flicka. Ja, det var ju bara att börja då. Städade lägenheten grundligt vilket verkligen behövdes med tanke på att strumporna i princip satt kvar i golvet varje gång man tog ett steg.
Ett par timmar senare blev det åka ferrari ner till Mace och kolla lite fotboll och såntdär trevligt. Men jag och Tina kände att vi började piggna till och bli lite hungriga så det var dags att börja röra på sig. Sagt och gjort, stannade till vid ett av mina absolut favoritställen, Mjölby! Man har ju vart där ett par gånger så att säga.
Efter mättade magar och pigga flickor bar det av igen. Den långa vandringen hemmåt!
Stannade till i Jönköping. Jag och tina ville kolla in A6, om det verkligen var något att ha men vi kom fram till att det nog var stängt. Väl hemma var det bara byta om snabbt och direkt till min fyrbenta älsklings pojk.
Som var förövrigt väldigt mamma-sjuk idag! Han hade väl gjort något bus eller något...
Inte ett enda kort tog jag igår, var med på dessvärre en hel del. Men dom flesta bilderna är på Brendons lilla kamera så jag lär inte få se röken av dom heller. Inte säker på att man vill det heller faktiskt! :P
Dålig på detdär med att ta kort..
Men skärpning på mig!
Jag och Tina har lite planer nu med inför vad vi ska hitta på härnäst. Tänkte vi skulle åka till Stockholm snart.. Eller jag tänkte iallafall! Café Opera here we come. Nej men det kan nog bli riktigt kul tror jag faktiskt. Sen tänkte vi kolla upp Tennisveckan med faktiskt. Hade varit kul, aldrig varit där. Eller jo när jag var liten föresten, då lilla jenny tyckte det var super kul att titta på "fotboll"..
Så, då kanske man förstår att det intevar någon vidare.. vad ska man säga.. party för min del då inte. Nej nu är det iallafall dags. Ska åka dit enbart för att se alla fina bilar! ;)
Sen har vi lite mer kortsiktiga planer också, tänkte faktiskt åka och kolla Elfsborg-AIK imorgon. Ska bli riktigt trevligt, stackars Tina som aldrig varit på en elfsborgsmatch bara för hon jobbat i kiosken på Borås aen varje gng. På tiden nu tycker jag allt!
Jaja nu ska jag strax gå och lägga mig och kolla enfilm faktiskt. Men hoppas ni haft en bra helg och gjort mycket roligt?!
Hoppas ni mår lika bra som jag gör! ;)
image146

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0