quickly im learning, to love again

Äntligen fick jag med mig lite folk ut igår.. Jag, Sina, Navid och Egzon åkte till gbg.. och självklart körde jag med tanke på att jag kanske ska ta det lite lugnt just nu..
Jaja trädgån blev det i göteborg iaf, VIP så till köns stora förvåning gick vi förbi allihopa och gratis.. det tackar vi Navid för ;)
Faktiskt riktigt kul kväll igår ändå trots allt.. kunde slutat bättre kanske, med tanke på vad som var planerat men tar igen det idag istället!
Trädgårn var faktiskt ett helt okej ställe ändå, stort iaf.. men musiken? usch house är inte riktigt min grej, vissa låtar är väl bra men en del.. Ne fy! Vet inte hur många killar jag skrämde igår när dom grep tag i handen och jag skrek AAJJ! (gjorde inte nått ont egentligen men de vet ju inte dom;)) men med Sina kände jag mig trygg, du är så himla go! ;)
Finns mycket att säga om gårdagen men det blir väldigt sammanfattat va hur skönt som helst att vara tillbaka på banan igen liksom! Även om man inte behöver supa sönder sig liksom.. inte jag iaf.
Va hemma vid fem tiden i morse, de va mindre kul kanske. Har väl sovit 4 timmar kanske, och jag är ändå sjukskriven.. det är illa då!

Ne men nu ska jag åka in till Borås Ridhus med min Goodie för han ska vara med på Lucia showen där imorgon, så då får ni komma och kolla.. Carl ska rida han iaf. Ska bli kul!

Fredag igår, och det va en speciell dag. Inte bara för er i varberg som känner linus utan även för oss som inte kunde gå. Tänker på dig Linus, vi saknar dig!

Dags att gå och byta om nu men vi hörs och ses allihopa! ha nu en super lördag :)

Kram J.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0