Like a star you played it so well..

Idag har jag varit och kollat på min Goodie som varit med på Lucia showen i Borås Ridhus, riktigt trevligt! han va jätte duktig, Carl skötte det bra!
Igår på repitionen var det ganska kaos artat för ungdomssektionen men ni hade hämtat upp det idag måste jag säga, riktigt bra blev det tillslut!
Jag vet inte hur dom lyckats men min pålle hade renhorn på sig så red dom en liten uppvisning till "rudolf med röda mulen" jag var faktiskt väldigt imponerad av det med hornen måste jag säga, kände inte ens igen han. Sen var jag väldigt imponerad av Carls akrobatiska rörelser och john johns sång mm oslagbar! ;)

Så sjukt trött idag, vet inte varför alls faktiskt.. trött och allmänt hängig bara. Vad ska sånnahär dagar vara bra för? någon som kan svara på det?

Faktiskt kollat upp idag lite vad det blir på Nyår, och det ser ut som om vi kanske kan åka till Stockholm ändå. Hade ju varit grymt kul! Tina kommer hem imorgon med, saknat dig ju! Nu jäklar ska vi göra kuliga saker! Måste börja planera lite. Först kommer ju juldagen med och sen Nyår. Det Enda tråkiga är att jag kommer fortfarande vara gipsad, men förhoppningsvis åker det av innan min 20 års dag iaf! Det är ju alltid något.. det är endast.. vänta måste räkna... 25 dagar kvar nu. Mmm måste ju spara nått kul tills dess med.

På lördag ska jag åka och träffa kusin theres som kommer hem från Gävle och farfar så ska vi åka och göra våran årliga julshopping. Mitt i Julrushen, men det kan nog bli ganska kul! Alltid mysigt att umgås lite med farfar, han är världens bästa! :) Längtar faktiskt dit! Sen är det snart julafton, jätte tråkigt har ingen julkänsla alls?! Det är ju det som annars är det bästa med hela julen! Den väntan på att snaart kommer allt julmys.. Men men det kommer väl hoppas jag, snön skulle helt klart kunna förstärka den väldigt mycket. Hallå? vart håller du hus? Lär inte få någon vit mark ändå.. =/

Nu ska jag sätta mig och leta lite nu bra musik, fastnat lite för Leona så därför är hon den enda jag sitter och lyssnar på för tillfället! Men hon är grymt duktig!

Ha en fortsatt bra tredje advent!
Kram J.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0