Letting our troubles go to a far away place..

Vilken helg..
Bästa helgen på länge, tack vare världens bästa lillasyster♥
Får vi börja göra lite oftare nu..

Igår blev det utgång alltså.. Harrys, och det var ju givetvis inga som helst problem där inte. Man behöver lite omväxling, och trots alla lustiga människor som lyckas pallra sig dit så hade vi riktigt roligt! Var helt slut när vi kom hem och somna nästan samtidigt som vi låg och prata, haha inte riktigt men nästan..

Idag blev det lite lugnt fram tills två då stallet kallade och alla hästar skulle ut och ridas. Börjar gå ganska bra nu faktiskt, släpper mer och mer.
Imorgon ska jag försöka hinna ut till svenljunga och hälsa på den där nya fyråringen som jag ska börja rida. Han är ganska stor, så får se hur detta går.. Kanske dock dags att börja vänja sig för min lilleman ska ju lägga sig på hela 170cm över marken så..
Jaja det är väl dags att sova..

Eller nej, först ska jag använda min blogg till det man borde göra lite oftare, skriva av sig..
Jag har ett problem, ett stort problem.. Jag har inte tid! Det som stör mig allra mest var att någon sa detta till mig redan i höstas och jag bara skakade av mig det som allt annat som är obehagligt och känns långt borta.
Jag har både tidsbrist och ingen ork längre. Jag orkar göra det som är viktigt, hästarna och träningen och ibland mina älskade vänner.. Men resten räcker jag inte till, även om den biten just nu känns minst lika viktig egentligen. Men ibland får man prioritera och naturligt blir det så som det är nu tyvär..
Mina funderingar vandrar då vidare till tankar som kommer det bli bättre? funkar det att ha det som det är nu? vad kommer att hända? Jag har bara ett onödigt dumt svar som jag lovat mig själv att sluta säga Jag vet inte.. Jag har absolut ingen aning, och när det blir så, så vet jag knappt ens vad jag vill eller vart.. Men trots allt detta just nu så är jag så oerhört lycklig, mitt liv känns helt på något sätt.. Fulländat, för tillfället..
Man får väl ta det som det kommer det är nog det absolut bästa..

Natti natti.


Kommentarer
Postat av: Sofia

tack själv, en av de bättre helgerna på länge! kändes som det behövdes :)

2010-03-15 @ 12:28:05
Postat av: JennyM

Det behövde jag med :)

2010-03-16 @ 11:05:24
URL: http://jennymagnusson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0