Babe, you lost me..

Vissa saker kan verka vara något det inte är, vissa personer kan också verka vara saker de verkligen inte är...
Dom bara gör dig besviken, och människorna runt omkring. Ibland utan att ens veta om det själva. Men vi får heller inte glömma att visa saker eller vissa personer också kan göra precis tvärtom, tacke vare dom så blir du den lyckligaste på jorden..
När jag känner mig riktigt sviken så går jag vidare, lämnar kvar det dåliga och tråkiga för förmodligen har det gått till en viss gräns. Jag förlåter, glömmer och går vidare med eller utan personen ifråga oftast med, men ibland också utan. Oftast blir det som en tung sten som lyfts från mina axlar men ibland är det också tvärtom.. Men jag vet att så småningom så kommer det som känns så fruktansvärt jobbigt försvinna och ersättas med en viss stolthet och glädje för att jag lyckats med något som kunnat verka omöjligt just i den stunden..
Just nu är jag lycklig!
Jag är oftast en väldigt lycklig människa, jag är glad för min plats på jorden, som kunde varit tusen gånger värre. Även domdär riktigt dåliga dagarna som även jag har ibland (väldigt sällan, men dom existerar).. Men just nu lever jag mitt liv nästan precis som jag vill förtillfället iallafall. Jag har allt som jag någonsin kan önska mig, och det jag inte har får jag fortsätta drömma om och det är ju faktiskt det som gör det roligt och spännande att fortsätta leva.
Jag har gått vidare utan någonting som jag trodde aldrig skulle försvinna, det har det inte heller och kommer inte riktigt göra. Men jag vet också att denna svåra tid har gjort mig starkare och fått mig att kämpa för något inte många andra hade vågat göra.
Jag är tillochmed ganska stolt!


Men du kommer alltid ha en plats hos mig..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0