Nights in Rodanthe.

Jag är vaken, kan inte sova och la mig i soffan framför tv:n ni vet och kikade runt efter lite filmer. På canal+ började precis denna filmen och jag fastnade för skådespelarna direkt, Richard Gere är en av mina favoriter. Gav filmen en chans och det visade sig att jag inte kunde slita mig..
Jag älskar sådannahär kärlekshistorier, egentligen är jag inte jätte mycket för löjliga romantiska överarbetade filmer. Men på något sätt lyckas denna författaren ta historian snäppet längre, just precis av samma skäl som jag älskar filmen The notebook och nämen ser man på, vem tror ni inte är författaren till denna film om inte exakt samma?!
Kanske är denna för den lite äldre generationen men en sak är säkert, när jag blir stor så ska min man vara och se ut (nästan) precis som Richard Gere eller i detta fallet Dr. Paul Flanner.





Kommentarer
Postat av: stefan

Trevlig blogg du har:)

2010-01-07 @ 04:17:57
URL: http://funnyfarm.se
Postat av: Gossiprightnow

sv: I går blev det så, jag följer 5 sidor och 3 av dom var nerstängda igår (dom har ett sammarbete) och jag ville inte skita i updaten för det ! :)

2010-01-07 @ 11:43:40
URL: http://gossiprightnow.blogg.se/
Postat av: Gossiprightnow

btw: Intervjuverna var inte från perez, inte beach babe inlägget, inte om kim K's nya doft, inte om Ke$has album, inte om Katy & Russell så egentligen var det ca 2 inlägg där i från , så du har inte mycket att klaga på! Gör det bättre själv säger jag då :)

2010-01-07 @ 11:45:27
URL: http://gossiprightnow.blogg.se/
Postat av: JennyM

Hehe bullshit :)

2010-01-07 @ 15:17:17
URL: http://jennymagnusson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0