Lovely day.

Godmorgon mina vänner.

Blev en sen kväll igår, satt uppe och kollade på tv och pratade halva natten. Sen blev båda för trötta..
Lite jobbigt att gå upp imorse, men var iallafall uppe i tid!
Åkte direkt till stallet från stan och där grejade jag iordning allt till Dino och sen tog R in lilla Tappi och började greja. Vi gick ut i paddocken, i den djupa snön och ja.. sen körde vi igång. Visste nästan att det inte skulle va några problem med sötnosen. Va som han aldrig gjort annat, vi travade tillochmed, visserligen i lina men tror det hade funkat utan med. Jätte duktigt var han iallafall, så kul att känna att han var så väl genomjobbad trots att R bara tömkör honom. Jag tror han kan bli riktigt roligt att rida! Eller det var han ju, men sen när han verkligen vet vad det handlar om.
Jaja det var riktigt roligt iallafall, jag älskar verkligen livet på hästryggen..

Nu ska jag göra mig iordning, ska åka in till stan igen och käka med A på Café Viskan. Äntligen, längtat efter deras kyckligsallad i flera dagar.
Vi ska kika lite på stan och sådär efter, tydligen var det Face och Joel som gällde idag, så får ju hänga med dit. Men jag ska minsann inte komma hem med något, det har jag redan lovat mig själv. På Joel är det ju dock ingen risk så.. Eller just det, herrskjortor är grymt snyggt på tjejer faktiskt. Jag har faktiskt en här hemma, eller nej två tillochmed.
Jaja nu ska jag äta och sen dusch, hörs senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0