It's gonna be me.

Haha, jag är ganska bra på att roa mig själv när jag har tråkigt.. Ganska bra egenskap eller? Förlåt till er som nu blivit lidande, eller nej föresten, det kunde ni gott ha!

Det blev träning innan idag, spinning med pulsklocka. Mycket roligare än vanligt spinning bara, tiden går fortare och det är något mer att kämpa för vilket gör det jobbigare. Lär bli en hel del sådanhär träning nu, speciellt med tanke på att min kondition har förändrats väldigt mycket på dessa två månader. Jösses, vilken skillnad det är! Ännu roligare när träningen ger resultat ellerhur?!
Min förkyldning är dock inte alls bra just nu, vet väl vad som behövs göra.. Vila! Men så svårt, eller tråkigt rättare sagt när jag kommit igång så bra. Nej, det får bli träning som vanligt så hoppas jag på att förkyldningen avtar tillslut ändå. Helst innan jag ramlat ihop och dött då..

Jag har verkligen inget vettigt att skriva egentligen, lider av extrem blogg-torka. En mycket smittsam och farlig sjukdom! Så passa er..

Nej film kanske och krypa ner i sängen? Med min kiwi-smoothie som var förövrigt första gången jag prova idag, utseende mässigt ingen hit. Men god var den! Man tager vad man haver, right?

Jaja vi hörs imorgon mina vänner. Kram på er, och sov gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0