It's gonna be a good night.

Nu är jag hemma igen, vi har varit ute i snön och stojjat..
Haha, Ms lilla vovve har lärt sig att han numera är en han-hund, och R:s sötnos har fått sätta sitt tålamod på prov. Vilket hon klarade galant, jag tror bestämt att det är lite kärlek där emellan. Vilket par!
Min sötnos däremot, har gjort matte sur idag.. Han är pigg och glad men börjar bli lite mer "Dino-promenad-med-matte" än tvärtom. Men det är ju roligt att han tycker att det är så kul!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra iordning mig för en galen kväll. Jag, M och M (nummer 2) ska ut till Hyssna och fira M (nummer 3) som fyller år på måndag. Grattis till dig! Han har fixat lite party hos sig, så vi ska dit och käka och ha kul. Efteråt kommer jag nog svänga in till stan en sväng tror jag och avsluta kvällen där. Pricken över i:et..
Jaja vi hörs imorgon antar jag vänner, om det inte blir något mobilbloggande eller så. Mycket möjligt, för dessa människor är inte att leka med.. Vet att vi kommer få en galet rolig kväll!
xox

Kommentarer
Postat av: Anonym

jätte fin blogg!:)

2010-01-23 @ 17:35:10
Postat av: JennyM

Tack så mycket :)

2010-01-23 @ 17:51:51
URL: http://jennymagnusson.blogg.se/
Postat av: Alex

Hej!

Missa inte min tävling, där du kan vinna ett jätte fint pris.

Här är länken: http://iphonetips.blogg.se/2010/january/vinn-en-limbomaskin.html



kram!

Postat av: Matilda

besök min blogg för att läsa texter med passion bakom, något äkta... mycket uppdateringar varje dag, bilder, musik och dans... kika in du också!



http://MatildaSimonette.blogg.se

2010-01-23 @ 18:09:08
URL: http://matildasimonette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0