Borttappad röst, belöning erfodras vid återfinnande.

Det är något fel med mig idag.. Jag är nämligen redan vaken, och ganska pigg?! Trots att jag mår sämre idag igen, så ingen sjukgymnastik. Hoppas dock att det går över så jag kan träna ikväll! Eftersom jag fått med A att börja träna på studio aktiv nu så ska vi inviga det med pass. Så himla mycket roligare när man är lite fler som tränar ihop, vilket egentligen är konstigt med tanke på att man hinner ju inte direkt prata med varandra?

Jaja vilket fall som helst så tänkte jag få lite gjort idag:

-Överklaga min jäkla parkeringsanmärkning

-Städa..?

-Se avatar, igen :)

-Fika med A

-Träna Core

-Fixa i stallet

-Övrigt?

Ja dags att sätta igång kanske? Already done!
Fick ringa polismyndigheten angående min parkeringsanmärkning, vilket hon också tyckte jag skulle överklaga. Men det var så himla mycket jobbigare när hon förklara och det skulle dessutom ta 4-6 månader. Allvarligt talat? Vad är problemet liksom? Jag berätta hur det låg till, hon höll med, men måste ändå ha det skriftligt. Hundra spänn på att dom gör sådär bara för att man ska tröttna, betala och sen inte orka bry sig. Ska se om jag kan fixa detdär på annat sätt..
Mycket längre än sådär har jag dock inte kommit, men men dagen är ju bara barnet. Speciellt med tanke på att just nu brukar jag vara inne i min djupaste sömn. 4-5 timmar kvar av min morgon, jag är stolt över mig själv! Men nej, nu får jag ta tag i frukosten, hoppas förövrigt min röst kommer tillbaka idag. Saknar den lite..


Nämen.. är det inte en liten fuling till häst jag har.. Räcker ut tungen åt oss :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0