Happy.

Jag ljög nästan för er innan.. Ja det är sant, nästan..
Jag ändrade iallafall mina planer och åkte till stan istället för att ta en fika med M. Sen gick vi en snabb sväng på stan, jag behövde inhandla lite grejer inför mitt kommande projekt som jag ska berätta om alldeles strax faktiskt för nu är det bestämt :)
Vilket fall, efter det åkte jag in till knalleland för att kika Vero Modas utförsäljning, pga av flytt? Vilket fall - Usel! Inte ett skit hade dom och dessutom gäller ju djungels lag när det blir sådanahär saker. Tröttsamt! Vi människor är farcinerande varelser ibland alltså.
För att stilla mitt shoppingbegär gick jag in på Intersport och köpte lite nya träningskläder istället. Massa kul hittade jag, tyvär..
Sen var det en snabbis till stallet och greja (så det blev ingen promenad som jag skrev innan alltså) innan det bar av in mot stan. Blev uppehållen i telefon hela vägen in - Glädjande besked. (ingen av er förstår min lycka alltså) sen blev det spinning en timma, jag mådde pyton hela passet. Med tanke på att det var med pulsbanden igen så tog jag en högre maxpuls för att få det lite jobbigare och jösses det skulle jag inte gjort. Som jag kämpat.. Men härligt när det var klart!
Stannade och pratade med A efteråt, älskar att hon börjat träna med mig. Jätte kul!
Sen blev det hem och ännu mer mail väntade på att besvaras. Det går bra nu.. som sagt, berättar mer snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0