My love.

Jag har extremt tråkigt verkligen. Legat här vid datorn en bra stund nu och kommer inte här ifrån. Varför? Hittat massa ny bra musik. Tyvär kanske man ska säga, med tanke på att musiken är mitt liv faktiskt. Vem klarar sig utan musik?
Finns en sak som alltid gör mig på riktigt bra humör. Musik i min ferrari på högsta volym, ja då existerar ingeting annat. Nästan så jag ska ut och åka en sväng för sakens skull men nej, jag har andra planer nu.
Tänkte gå ner och hitta på något med min kära bror som kom hem från korttidsboendet idag. Han har varit där över helgen, som han brukar vara en gång i månaden. Trots att jag inte är hemma så mycket längre och inte hinner märka att han varit där i helgen så saknar jag alltid honom. Mitt överenergiska lilla energi-knippe! Tillochmed funderat på att bka i helgen åt han för vet hur mycket han älskar det (äta kakorna alltså) och åka ut och bjuda honom. Men det blir dumt bara. Vet att han skulle tycka det va konstigt när jag kom dit, med tanke på att han är autistisk så är dagarna uppbygt av rutiner. Korttidsboendet är typiskt sådan sak där vi inte är med honom. Hade ju inte funnits någon anledning att ha han där annars..
Min storebror dock hade jag kunnat hälsa på med kakor med (vilken kakmonster familj vi här..) dock hade jag nog blivit överfallen då! Vet hur det var när jag va där med godis en dag. Hehe vad jag älskar mina knäppgökar till bröder.




Kommentarer
Postat av: Sara

ååå vad söta ni är på bilden!

2009-09-08 @ 09:27:17
URL: http://sarabertas.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag gillar dom oxå!!! Speciellt han med tejpen..

Roliga o mysiga killar med hjärtat på rätt ställe.

2009-09-19 @ 01:58:14
URL: http://tonicjessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0