Se det snöar.

Godmorgon.. eller middag är det nog nu?
Jaja vilket fall, jag försov mig imorse och vakna upp exakt när jag skulle vara hos sjukgymnasten och börja värma upp.. Slängde på mig kläderna och sprang ner för trappan och ut.. I SNÖN! Skapligt med tanke på att mina sommar däck är på än.
Gick ganska bra ända fram tills att jag precis skulle svänga i sista rondellen och en bil i hög fart som varken blinkade eller verkade kunna svänga gjorde det (istället för att köra rakt fram som jag trodde) och jag hann givetvis inte bromsa.. eller det gjorde jag men det gick ju inte alls, så gasen i botten brukar lösa det mesta.. Så också i detta fallet, in precis framför och redan uppvärmd och klar med tanke på hur mitt hjärta började slå där!

Vilket fall, alldeles försenad sprang jag (okej inte sprang, men skyndade) mig ner till sjukgymnastikssalen.. Blev trots allt inte jätte sen faktiskt. Jessica snäll som hon är bara skrattar åt mig med så.
Vilket fall, trött och sliten tänkte jag muntra upp mig själv i snöovädret med lite solning och efter det blev det en sväng hem till Martina på Trandared och hälsa på henne och elvis. Sitter här nu och pratar och har det gott bara! Saknat henne, ja eller Elvis med alltså :)


Mina sötnosar!


Kommentarer
Postat av: Sofia Kvarnström

Söt bild :)

2009-10-16 @ 17:35:59
URL: http://sofiakvarnstrm.blogg.se/
Postat av: emla

Asså där har vi den lille saken ;)

2009-10-16 @ 19:32:38
URL: http://emeliecarlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0