Höjden av fräckhet.

Vad är det egentligen?
Jo det ska jag förklara för er..

Jag har idag fått ta del av detta fenomen.
Idag var jag påväg till lasarettet och sjukgymnasten. Jag sitter där i min bil och småsjunger på en bra låt när jag kör in vid den stora entré parkeringen precis vid lasarettet. Lyckligt omedveten om vad som komma skall!
Som vanligt är det fullt som alla andra måndagar av någon konstig anledning, endast 5 minuters parkeringarna är lediga närmast ingången. Men en hoppfull jenny anar att en på vänster sida om mig istället faktiskt lägger in backen och skall parkera.
Jo men visst, jag stannar en bra bit ifrån så jag lämnar gott om plats till fröken i bilen att komma ut och inte pressar henne. För visst är det absolut det värsta som finns? När någon så gärna vill ha ens parkering så man knappt får plats att backa ut?
Samtidigt kör en toyota aygo (insektsbilen) in i rumpan på mig och börjar tuta som aldrig förr. Jag står där och blinkar och börjar köra fram lite.. tänker något i stil med lugnar du inte ner dig gubbe lille så backar jag på dig..
Men just precis då händer det som inte får hända, gubben (som numera blev gubbj*vel) trycker gasen i botten, kör om på insidan (dom 5mintersparkeringarna som stod tomma) och kör förbi mig.. Kan ni gissa vad han gör? Tar MIN parkering!!
Just i det läget funderade jag starkt på att bara köra in rätt i baken på honom! (hade jag fått bytt min front som är någon liten repa i.. perfekt!) Men nej om min ferrari ska krockas så ska den fasen inte krocka med en sånn ful insektsbil!
Jag la mig på tutan så hela sjukhus området titta upp, veva ner rutan och ja.. det va inga blomsterord som kom ur min mun. Jag blir sällan förbannad men idag blir jag förbannad bara jag ens tänker på det efteråt. Då är det riktigt illa..
Gubbj*veln sa något i stil med att jag är sen, och stått här och väntat jätte länge! vilket jag skiter fullständigt f*n i! Jag hade väl också stått och väntat, precis som honom. Jag var dessutom lite sen så kände mig ganska stressad. Trots det snodde inte jag hans parkering.

Jag fick väl snällt åka vidare efter att jag kastat ur mig mina väl valda ord och faktiskt ett antal människor runt omkring med. Akta dig gubbe, för jag vet vad du har för bil!


Kommentarer
Postat av: emla

Jag är glad över att jag parkerade i parkeringshuset när jag avr hos läkaren :)

2009-10-05 @ 16:12:13
URL: http://emeliecarlen.blogg.se/
Postat av: Anonym

2009-10-05 @ 21:20:56
URL: http://sarar
Postat av: Anonym

hahha! Rätta takter där jenny! På honom bara!!!

2009-10-05 @ 21:21:35
URL: http://sarabertas.blogg.se/
Postat av: Henrik Olsson

Gamla gubbar kan vara farliga :P

2009-10-05 @ 21:24:41
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: s

gud så fin blogg =)



följa varandras? gillar din verkligen! =)

2009-10-05 @ 22:38:33
URL: http://ssannassuomela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0