Tillbaka på tävlingsbanan, men vid sidan om..

Okej... Jag var där själv för ett par år sen, envis liten skitunge på en fin ponny. Men tro mig, jag fick minsann kämpa för det också..
Varit och kikat på tävlingarna i Borås Ridhus idag, ett antal timmar! Och vissa små tjejer skulle jag om jag varit deras förälder nypa i örat, dom sitter där och rycker och sliter och sen förstår dom ändå inte varför ponnyerna inte gör som dom säger. Sten sura kommer dom ut från banan och surar eller gråter för att det inte gick som dom ville. Sen sitter deras föräldrar vid sidan om och håller med "Ja dommaren är konstig som ger så dåliga poäng" eller kritiserar andra ungar (bra föredömmen?) "men titta vad hon gör, så får man inte göra.. borde dom inte diskas för det?" Usch på er. Jag vet att många tycker jag är bortskämd eller iallafall var.. Men inte på långa vägar som dessa ungar! Dessutom var ridningen min hobby och den råkar vara något dyrare än just fotboll. Däremot hade jag tur att jag hade snälla föräldrar då som ställde upp!
Vilket fall var det en sjukt rolig tid, iallafall sista två ponny åren för då tog vi ett stort steg jag och min lilla Misse.. På kortet: Carl Hedin - Solid, Matilda Härneborn - Muff, Helena Kryssman - Ellison och Jag - Mistal + del av klacken Sara Höglund och Terry Larson. Härligt lag! Dessutom var detta finalen av Div 1, där jag och Misse kammade hem första platsen i LA:P1. Ett av mina bästa minnen mest för att jag red sist och allt hängde på mig + att domaren dömt ner alla andra som ridit så ettan låg på 62%!!! (vilket för er som inte vet vad det betyder, bara är ganska oacceptabelt att vinna med) men min ponny ställde minsann upp (jag slet så jag va helt svimfärdig när jag kom ut..) och vi vann med 69%... Laget vann omgången och vi vann också totalt.
Jaa, ett av mina många underbara ponny minnen, kan ju fortsätta i alla evighet. Kan berätta om någon gång vi kom sist med om ni vill? Haha ne usch, bara glada minnen nu.. Även om det såhär i efterhand faktiskt är något jag kan skratta åt!

Nog om mig, det var trots allt trevligt att vara i ridhuset igen. Även om just borås ridhus faktiskt inte är mitt favoritställe. Emelie var med mig, och vi hade mycket trevligt!

Hade tänkt försöka hitta på något med M nu men jag mår inte alls bra så tror jag skiter i det idag. Känner att jag behöver sova. Ska dessutom upp och träna imorgonbitti! Hoppas nu det börjar släppa snart med knäet, annars blir det ner till Lund snart igen antar jag.
Kom förövrigt på att jag ska till tandläkarn på onsdag på lasarettet med, usch! Ingen höjdare, kommer dessutom få hitta på en bra historia så dom drar ut mina sista visdomständer nu snart. Får fundera på detdär.
Nej dags att sätta på tv:n och sen kanske försöka sova eller något? Ja det känns så!
Hörs imorgon.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0