Back to Basic.

Hej mina vänner.
Lördag idag, underbart intesant? :)
Fint väder är det dessutom.. Jag var lite nere innan faktiskt om jag ska va helt ärlig, suttit och kikat på resultaten och lite filmer som dom lagt upp från Breeders som är i full gång nere i skåne, Flyinge. Jag hade så gärna velat va där och kika, men nog tur att jag bestämde mig för att inte åka ner. För jösses vad jag saknar Goodie och tävlingar nu! Suttit och tjurat på mitt ben hela morgonen, men vet ni? Det blir inte bättre för det så.. En positiv sak dock, jag började lite smått träna mitt andra ben under styrketräningen igår, mest för att prova. Så har helt galen träningsvärk i mitt "friska" ben idag, men inte i mitt skadade haha så någonstans har jag ju börjat komma. Trots att jag tar samma vikter med båda ben, ja lite stolt är jag!

Vilket fall, när jag logga in här nu igen så satt jag och läsa igenom kommentarer. Även om inte hälften av er kommenterar som är inne och läser så är det några som gör det och får alltid så söta kommentarer så det får mig iallafall att dra på mungiporna och glömma mitt dumma knä (och fot..).. Tack!

Ikväll då så blir det party, sitter just nu och försöker styra ihop så det blir som jag tänkt. Men vi får se, löser sig alltid i slutändan ändå! Ska bli himla roligt ikväll, tror jag kommer somna med ett leende på läpparna ikväll eller inatt! Dessutom ska jag kika på Kesha ikväll/natt med här på min blogg.

Men nu ska jag faktiskt fixa iordning mig, för ska alldeles strax åka till stallet där jag ska ha min fina Condamino nu första tiden. R som har hand om stallet där ska bjuda oss alla på fika, gulligt va? Så roligt det ska bli att flytta dit, längtar!
Nej, dags att skynda sig.. Vi hörs senare.
Puss och kram till er!


Se om jag lyckas lika bra som Sabrin med detta buskrull ikväll.. Dock något kortare, attans!


Kommentarer
Postat av: Walentin

fy va söt :O

2009-10-18 @ 16:59:50
URL: http://walentin.blogg.se/
Postat av: Anonym

spontan reaktion bara :P hur gullig som helst :)

tack själv :)

2009-10-18 @ 21:31:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0