Sötnos.

Nu kom jag precis ur duschen och ligger och lyssnar på bra musik, mys!
Va uppe i stallet som vanligt imorse och släppte ut och sådär, sen följde jag med R med lilla Moa ut på en åktur i snön med vagnen. Riktigt mysigt faktiskt. Det fick mig iallafall att sakna ponny tiden och Mistral. Tänk så kul vi hade åt min lilla ponny när vi va ute och körde.
Blev ingen ridning för min del, vill ju inte riskera att det händer något. Det är det inte värt! Även om jag gärna hade ridit en liten sväng.. Men inga fler brutna ben nu, varken på hästar eller människor. Det räcker nu!

Ska snart åka in till stan en sväng, ska sola faktiskt tänkte jag. Blir man lite gladare av, inte för att det egentligen behövs så sett men ändå. Gör det för att det är skönt. Efteråt blir det till att möta upp M och fika, får se om han vågar sig med till stallet och hälsa på Dino. Han prata om att han ville det, men man vet aldrig. Dessutom är det gansk kallt vilket gör att folk drar sig.
Förövrigt funderar jag på att gå på ponny auktionen utanför Fristad på lördag. Men inte bestämt mig än.. Snart rådgivande för unghingstar med. Tänkte kolla på det i Jönköping eller en bit utanför. Ska bli kul att se :)
Men time to go, hörs sen.


Mistral - Busponnyn..


Kommentarer
Postat av: Emla

hihi vilken blick han har då :)

2009-11-05 @ 19:38:23
URL: http://emeliecarlen.blogg.se/
Postat av: angel.värst-innan

haha, va sööt :)

2009-11-06 @ 19:17:52
URL: http://chilenitauno.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0