Right here, right now.

Klockan är redan mycket och jag ligger i sängen med morgonrock.. Fy mig! Nej men jag har redan varit uppe, fixat med min lilla pålle och sådär. Sen hann jag hem och sova en stund till och en del andra saker hann jag även med. Nu har morgonrocken åkt på. Men tänkte faktiskt åka till stallet strax igen, för idag ska jag börja träna min lilla Dino i paddocken tänkte jag. Jag har ju trots allt gått kurs i horsemanship så något ska jag väl lyckas överföra till denna lilla, även om jag tyckte denna kursen var något av dom sämsta jag varit på. Men det jag ville snappade jag minsann upp, dessutom uppväxt med en bästa kompis som alltid varit duktig på sådant. Tråkigt nog träffas vi nästan aldrig längre..
Jaja vilket fall, smygtittade lite i Rebeckas blogg igår och hittade lite bilder som hon tagit på min sötnos bland annat. Lite mer smickrande än mina bilder, ett kort var tillochmed riktigt bra.. Hon är bra duktig, får bli min och Dinos fotograf nu så vi kan följa hans uppväxt! För just nu händer det mycket minsann..
Förövrigt fick jag höra igår att ännu en person bevisat vad hon minsann tyckte om att jag skaffat en hingst.. Det roligaste av allt är att hon själv var där för bara några år sen, och visst det fungerade inte tillslut men jag minns inget annat än att jag nästan var mer överlycklig än vad hon var över denna hingst. Jaja hur som helst, det gör det hela så mycket lättare. Folk som känner mig bra vet att jag är något av det envisaste i ett par skor och ni uppmuntrar mig bara ännumer.
Nej dags att åka nu, vi hörs senare vänner.
Kram


Rebeckas Blogg


Kommentarer
Postat av: Emla

Den grimman har blivit lite skitig :D

2009-11-14 @ 19:22:24
URL: http://emeliecarlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0