My heart..

Jag mår skit..
Haha nej det vet ni att jag inte gör, om jag nu skulle göra det så skulle jag se till så att det går över fortare än kvickt. Att må dåligt är överskattat, bättre att vara glad och ta vara på sitt liv.. Gilla läget helt enkelt, och jag gör det!
Dock ser jag ut som.. jag vet inte vad?!
Tror det är ungefär såhär man känner sig om man blivit misshandlad. Mysigt va? Jaja några dagar sen skulle svullnad och allt gå ner sa dom så.. Får väl helt enkelt hålla mig inne tills dess!
Tur att Rebecka va så snäll imorse, elle som vanligt. Men vaknade imorse av klockan och insåg att det hade gått över tiden med mina värktabletter, vilket betydde att jag inte hade någon som helst medicin kvar i kroppen när jag vakna och ja.. Jag hade velat smälla till någon då, tur att jag inte kollade mig själv i spegeln fören senare haha!
Hela dagen har sen bestått av att försöka sova bort smärtan och kika på film.. Knappt orkat svara i telefonen, förutom några speciella personer då. Föresten, jag har nog inte gjort det på flera dagar. Jag är en periodare vad det gäller min mobil.. Ibland tycker jag om att bara lägga den någonstans och inte titta på den på hela dagen. Idag har det varit en sådan dag, vet ni hur skönt det är? Speciellt när man ser vilka som saknar en mycket! ;)
Men nu är det dags för idol och sen ska jag till stallet en sväng med.
Kram på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0