Mirakelmaskinen?

Ja man kan ju nästan tycka det.

Jag har ju lovat ett tag att jag ska skriva vad det är jag säljer, och förlåt men jag har helt glömt av det. Så nu (sara ;)) kommer den här.

Maskinen som utrotar varenda dammsugare i hela världen..


PRO-AQUA heter denna mirakelmaskin, för er som då aldrig sett den så kan ni ju tycka denna skulle likna och vara som vilken dammsugare som helst men så är inte fallet.
Den är nämligen en luftrenare, dammsugare, mattrengörare, "matt-tvättare", "möbeltvättare", fönsterputs, avloppsrensare, dammtrasa, skurmaskin, sängrengörare (kvalsterbajs-utrotare:S).. ja jag kan fortsätta om ni vill, men jag tror ni har greppat grejen..
Men kan helt enkelt byta uta varenda städinstrument ni har hemma mot denna, och jag kan lova er att vad ni än gör så kommer denna alltid slå eran dammsugare vad det gäller effekt och allt. Tillochmed om ni har den omtalade Kirby:n..
Vad är det då som gör den unik?
Förutom den helt otoligt långa livslängden och ursnygga desginen (som tillochmed blivit belönad med Red dot design award)?
Jo den har inga filter eller påsar, man använder sig enbart av lite vatten. Ekonomiskt och mycket fräschare! Jag bor ihop med min nu och kommer aldrig klara mig utan, om jag slutar jobba på företaget kommer jag ändå köpa en sådanhär.
Jag kan fortsätta precis hur länge som helst, men ni kan gå in och kika på hemsidan istället så får ni läsa lite själva med..
Pro-aqua


Nu vet jag också att ni säkert skulle vilja veta mer, kanske tillochmed få en egen visning (eftersom det är enda sättet vi säljer dessa på) så kan ni skicka iväg ett litet mail till mig.
Ni kan föresten få skicka ett mail ändå om ni vill, vad det än kan gälla! :)
[email protected]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0