Happiness.

Väntar spännt på att min nya (eller mammas och pappas egentligen) nya mini-dator ska komma. Då lovar jag att bli bättre på att blogga igen.
Lång dag idag känns det som, men ändå varit en riktigt bra dag.
Med för och nackdelar givetvis, dock var jag väldigt stolt över min sista visning som faktiskt var min första riktiga sen jag börja. Kändes väldigt bra och fick jätte mycket beröm av controllen vilket var riktigt roligt.
Dessutom att jag ens genomförde hela visningen var för mig ganska obegripligt, men ibland får man bita ihop. Behöver inte berätta vad som hände mer än att ensamstående pappor är i skarpt behova av sällskap kan det verka som ibland...
Jaja allt gick väl tillslut och han var lika farcinerad över maskinen som jag faktiskt är varje gång jag ser den och jag gjorde alla tester som jag lärt mig nästan, alla hinner man inte med på bara två timmar så..
Jag är nöjd med dagen, nu ska jag bara börja sälja ordentligt också men det kommer.
Älskar förövrigt jobbet!

Nu då?
Funderar på att följa med Martina ut på krogen men inte jättesugen faktiskt. Fått mitt schema för imorgon med och min första visning är inte fören vid 13.00 imorgon. Kanske man kan hinna träna imorgon med.. Hade ju varit skönt det.

Föresten, jag vet att många undrar hur det går med min Goodie pålle och vet ni?
Hans byten är nästan helt befästa och han har tillochmed börjat trampa, åh ni anar inte hur lycklig jag är. Måste hälsa på han någon dag i veckan om jag hinner. Ska få rida med har Jenny lovat mig. Tror ni att jag kommer va lycklig? Om det är något som gör mig riktigt riktigt lycklig så är det att sitta på den hästen och bara känna hur han ger allt för att göra mig glad och stolt. Han älskar sitt jobb!

Jaja nu ska jag leta upp en ny låt till er och mig med då självklart tänkte jag! Har massvis med bra låtar men som vanligt ligger dom inte ute på youtube än så får hoppas att någon tar sig för att lägga upp dom någon dag snart.
Hörs snart.
Kram


Min Ollie

Kommentarer
Postat av: Mofo

Titta gärna in min tävling, 2500kr som första pris

2009-03-07 @ 21:59:25
URL: http://mofothemaverick.blogg.se/index.html
Postat av: ··•♦ Monixx ♦•··

En minidator?

Det lät ju bra. Skulle jag oxå vilja ha en. :-)

Kul att du har kommit igång med säljarjobbet. Funkar det bra och du trivs?

vovven är ju bara fööör sööt.

Kram

2009-03-07 @ 22:30:24
URL: http://monixx.blogg.se/
Postat av: Linda

Kikar in, vilken fin blogg.

och vilken jätte söt hund:)

2009-03-07 @ 22:37:25
URL: http://mammasalsklingar.blogg.se/
Postat av: Emla

Vad är det du äsljer för något?

2009-03-08 @ 09:54:55
URL: http://emeliecarlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0