The King!

Livet kan verkligen kännas bra orättvist ibland..
Men det verkar som om döden också kan vara väldigt orättvis, speciellt när man är The king of pop- Michael Jackson. Hur funkar det egentligen när vi människor hånar en människa när han är vid liv och helt plötsligt när han dör ska han hyllas?
Då får man nog välja en sida tror jag..
Antingen bestämmer man sig för att det han varit med om, blivit åtalad för (men aldrig dömd?!) är sant eller så bestämmer man sig för att han faktiskt är en av de största artisterna i världshistorien.
Personligen har jag inte alls satt mig in i allt tragiskt som hände honom, alla anklagelser och sådär. Men jag håller med talarna idag vid Minnesstunden, man är inte skyldig förän man är dömd. Ingen vet, säkert slipper en hel del dumma människor undan men det finns faktiskt folk som är oskyldiga också. Jag tänker inte påstå det ena eller det andra, men jag tycker att att det är konstigt ni som nu helt plötsligt vet med er själv att ni totalt ändrat er inställning till denna mega-artist bara för att han sluta andas din och min luft så har man helt plötsligt ändrat sig och känner sig ledsen över det som har hänt...

Jag vet att många håller med mig i att Michael hade verkligen behövt detta nära han var i livet, varför hyllade inte alla honom då istället?

Varför är vi så trångsynta och inte uppskatta det vi har när vi väl har det? Varför måste vi förlora det först för att inse hur gärna vi vill ha det?

Kommentarer
Postat av: jessica <3

sååå jäävla bra skrivet gumman ! håller med dig fullt ut ! michael was the best entertainer in the world !

2009-07-09 @ 01:13:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0