Karlskrona.

Just typiskt mig att åka på en dunderförkyldning nu när jag äntligen börjat jobba igen..

Förövrigt är jag nu i Karlskrona, jobbar med en jätte trevlig och duktig tjej som heter Jennifer (tillochmed fint namn..;)).. Har dock varit lite seg dom senaste dagarna, varit med om lite underliga saker också. Men jag reder ut det! Tror jag iallafall, vilket fall så idag åker jag vidare till huvudstaden. Ska på Clarion hotell sign eller vad det nu heter, dock bara en natt. Men hört att det är lite sådär halv lyxigt där så jag blev ändå inte jätte ledsen över att få åka tillbaka till sthlm igen.
Endast en vecka kvar till min födelsedag så kommer alltså fira min 21års dag i Sthlm och Huddinge. Känns väl kanske mindre roligt att inte få vara hemma då men men. Bara att göra det bästa av situationen, får tänka på alla människor som inte kan fira sin födelsedag överhuvudtaget. Then I'm the lucky one..

Men dags att fortsätta jobba nu, för står fatiskt och jobbar just precis nu.. Eller ja, det är inte en människa här så finns inte så mycket att göra.
Men ni får ha en underbar dag allesammans. Vi lär höras av lite senare, det väntas nämligen en 5 timmar lång tågresa för min del.. Ni förstår min överdrivna lycka över denna resa.. Helt ensam, med min stackars dator..
Kram kram


Kommentarer
Postat av: jeanette

krya på dig!

2009-01-04 @ 13:53:35
URL: http://jeanettef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0