Honey I'm home.

Yepp, det blev ändrade planer ikväll. Kan ju lätt bli så..
Jag, T och K var ute en sväng. Satte oss på Torget och snackade lite och hade allmänt trevligt. Efter det gick vi till Harrys som var typ enda öppna krogen i Borås. Men det var faktiskt en hel del folk ute. Roligt! Sen vad det var för typ av folk är en annan femma.. Jag förstår inte när jag ska lära mig att Harrys inte är något för mig. Men jag hade faktiskt riktigt trevligt ändå, trots allt!
Lite besviken är jag dock, varje gång jag är ute blir jag mer säker på att jag måste flytta från denna stad. När ska jag få hitta min galet snygga kille, med röda byxor, långt hår och tofs? Vart finns han liksom? Haha jag vet redan... Okej, förlåt.. Jag struntar i hur han ser ut eller vad han har för byxor, dessutom är jag för tillfället väldigt lycklig singel så.. Eller är jag det? Ja, jag har allt hört.. det går ju vissa rykten hit och dit. Stackars stackars mig, tur att jag vet vad som stämmer och inte iallafall. Det är ju det viktigaste!
Men nu är det defenitivt dags att sova, smälta alla intryck från ikväll. Jösses, det är många.. Eller kanske kolla lite film först? Hmm vi får se, skönt att ligga i min egna sköna säng iallafall och imorgon kommer jag vakna upp med ett leende på läpparna.. För då ska jag hinna med min söta pålle och även träna. Vilken dag!


Kommentarer
Postat av: Stefan

Hejsan!



Trevlig blogg du har:) Lägg gärna in din blogg på: http://www.funnyfarm.se för att få mera besökare till din blogg:)



Ha en fortsatt trevlig kväll!

2009-12-27 @ 02:41:47
URL: http://funnyfarm.se
Postat av: sanna panna suomela (:

vad ska du göra på nyår? :)

2009-12-27 @ 09:55:02
URL: http://ssannassuomela.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej! jag har en fråga angående kärlekn i min blogg!

svara gärna, puss :)

2009-12-27 @ 10:02:26
URL: http://ssannassuomela.blogg.se/
Postat av: Elin

söt blogg :)

2009-12-27 @ 12:35:57
URL: http://tvillingblogg.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej Jenny! Hoppas allt är bra med dig. Fint litet föl du har! Jag har oxå ett nu :) Hoppas allt är bra med dig! Saknar en vän som kan smika som du nu i nyårstider! ;D Gott nytt år! /Emma

2009-12-27 @ 14:40:19
URL: http://emmaroulen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0