The big day.

Hoppas nu ni går in mina vänner och hittar något fint på Nelly om ni inte läst det innan så finns en liten kod till mina mysiga bloggläsare så att ni får tillgång till den helt galna rean också. Jag vet en som ska klicka hem en klänning eller två kanske..

Jaja vet ni hur duktig jag varit idag?
Var uppe tidigt och åkte och träna, sen var jag kvar en stund i stan och solade faktiskt. Efter detta så hamnade jag här, men ska faktiskt ut igen. Iväg och springa sen har jag massvis att göra innan den stora matchen ikväll. Fått 3st biljetter till matchen av Martinas big love! Tack A, du anar inte hur glad jag blev när jag äntligen ska få gå och kika på lite fotboll! Det är lycka!

Vet ni vad föresten?
Jag har inte ens berättat detta för mina vänner än, några vet om det. Alla säger likadant, vilken idiot jag är som går detta mitt under denna kris vi lever i. Men jag har andra planer ni kan vara helt lugna!
Jag har nämligen sagt upp mig, igår faktiskt...
Det känns faktiskt väldigt bra trots allt.. Men men kommer ändå sakna en del av det. Eller ganska mycket. En del saker kommer jag sakna mindre..

Men nej nu ska jag skynda mig innan ollie blir tokig på mig. Jag har nämligen berättat för henne att vi ska ut och busa, snacka om att hon är uppspelt nu. Vänta bara tills vi kommer ner till sjön sen då.. :)

Men först ska ni få en himla fin låt, snälla lyssna på gitarren i denna låten. Mycket fint!
Hörs sen.
Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0