Big love.


Här har vi den.. Japp det är min nya stora kärlek..
Samsung Omnia i900.. Snart ute i butik, och den SKA bli min...
Ja, ni som pratar med mig ofta som har en iphone, er har jag ju redan tjatat på att det finns en telefon som faktiskt konkurerrar med denna (som jag tycker) fula iphone.. Nej, okej det finns värre.. Men här, det är sånt som kallas skönhet. Ett riktigt mästerverk!

Nej, nog om mobiler, jag ska ha en och jag vet att jag inte är ensam om att vilja ha den..

Dagen som varit, en bra dag trots allt. Stått på ett köpcenter som jag inte ens kommer att kommentera här i bloggen. Men som sagt, det finns inga dåliga locations bara dålig attityd hos säljare.. Så jag tänker bita ihop och ldda inför morgon dagen. Det skall jag göra med mina mysiga kollegor, vi ska ner och basta lite sen sovaaa. Äntligen! Dags att dra mig. Ha det super, sov gott vänner.
Saknar er där hemma, men vet ni? Jag älskar detta jobbet :)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Jösses jag blev orolig när jag läste gårdagens kommentar trodde du skulle gifta dej eller ngt. Tur att det "bara" var en telefon.Jag kan meddela att allt är bra här hemma. "odjuret" har varit ute o joggat med mej. dvs han går o jag springer utav bara....sen har jag kratsat pälsen o ryktat hov,,,, dvs tvärtom men han är jäättee dammig. svinto tar bort det mesta, tror jag... kram sov gott vi ses på tors. Mamma. ps olli sussar i din säng

2008-10-03 @ 22:15:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0