New day..

Vet ni vad jag har funderat på?

Hur kommer det sig egentligen att stockholmare tycker att dom faktiskt är mycket mer än alla andra? (inte alla verkligen inte, men många..)
Jag förstår inte, det är så otroligt stor skillnad på att jobba här och någon annanstans..
Jag menar, när man är på ett sådant ställe som tillochmed min chef kallade för ett sådant fint namn som nyrika så helt plötsligt har man tappat bort den där lilla biten av väluppfostran och respekt för andra människor. För det måste ju faktiskt vara det som saknas? Nej, jag förstår inte.. Vad är det som gör (en del) till så mycket mer speciella människor så att man helt plötsligt glömt av de små regler som man faktiskt lärde sig när man vara liten unge..

Jahaja, vilket fall så är jag grymt glad idag.. Jag vet inte vad det är, jag bara känner mig glad.. Lite sådär halvkär också, men mamma och pappa ni kan vara lugna.. Hon heter Sara och hon har ni redan godkänt. Nej men allvarligt talat, jag har hittat min tvillingsjäl tror jag. Det är inte ofta man hittar en sådan vän, men jag saknar något när jag inte är runt omkring henne.. Kan va för att vi har så grymt kul när vi är med varandra så blir det liksom inte samma sak utan henne. Hon är min idol, ingen annan är som min Sara! ;)


Nämde jag att vi har roligast på location?

Vet ni mer? Det har faktiskt gått så långt, att jag och Sara fick en liten snilleblixt.. Vi ska bli sambos! Men... Vi har värvat in ett offer till ska ni veta, och inte vilken person som helst. Nämligen självaste brorsan Jimmie!
Ja, men då undrar man ju vart vi då tänkt ta vägen?
Afrika kanske.. Kina?
Nej, Helsingborg blir vår destination, kan det bli bättre än så? Jag längtar så jag håller på att avlida ska ni veta. Redan nästa vecka ska vi eventuellt åka ner och kika lägenheter. Självklart ska min man, få följa med också. Så lär kika på en stallplats till honom också.

Idag har jag stått på Täby centrum med Pierre, mycket trevlig kille. Haft en riktigt bra dag, trots att det inte gått så bra..
Skulle egentligen ha följt med honom på realese party på Café opera ikväll men jag kände att jag vill vara hundra procent laddad inför morgondagen..

Men nu kommer simon och sebbe hit snart så lär städa lite eller något..


 Hörs imorgon mina vänner. Natti natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0