Don´t tell me that you´re sorry cause you´re not.

Okej, nu ska jag skriva om något jag aldrig tidigare bloggat om. Men jag blir så arg när jag hör sådanthär.
Jag är verkligen inte den typen av person som sätter mig i kyrkan och lyssnar på en präst som predikar om jesus och allt sådant. Men sen vad jag tror och inte tror är en helt annan sak. Man kan tro något utan att gå till kyrkan anser jag. Även om jag kanske inte tror så mycket, mer hoppas...
Men vilket fall, som alla säkert vet finns det folk som är såkallade mormoner. Vilket många av personerna i min släkt faktiskt är. Sekt eller inte kan man fråga sig? Mycket talar för att det faktiskt är en sekt. Och efter idag blev jag inte mindre övetygad. Det är nämligen såhär, att dom tillåter ju inte att man gifter om sig och sådär. Men lyssna på detta, män får faktiskt göra det om deras fru dör. Men inte kvinnor!
Mormoner tror ju att det finns något efter döden, att man då träffas som i himmlen och där fortsätter sitt liv som gifta. Hur kan det då komma sig att männen för gifta sig igen och inte kvinnorna?
När det kommer till religion så känns det ändå som att det om något borde ju handla om jämställdhet? eller?

Jaja grundlurade tycker ju jag att mormoner är iaf! Efter jag hört detta, men självklart respekterar jag eran tro och ni får tro precis vad ni vill! Jag tycker detta är väldigt orättvist iallafall.

men nu ska jag inte tråka ut er med religions-snack! För jag ska faktiskt till stallet nu, sen ses vi på swing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0