Godmorgon världen.

Fick unna mig en sovmorgon idag, för resten av dagarna den här veckan kommer det inte kunna bli lika mycket sömn. Tråkigt, men sant.
Sovit gott då? Själv måste jag gjort det med tanke på att det både har ringt och grejats inatt och jag inte vaknat. Men ganska bra på att koppla bort saker jag inte vill höra..
Ska iallafall åka och hämta min bil nu, se om den är färdig. Sen ska Goodie få gås igenom av hovslagarn, igen! Sen blir det till att jobba och slita idag med tanke på att hästarna ska byta stall imorgon, och jag jobbar då så..
Jaja..
Snart midsommar, och har verkligen ingen aning om vad vi ska göra. Måste börja planera detta lite. Fast lär väl stå där på fredag och fortfarande undra vad vi ska hitta på.. Det löser sig alltid.
Satt och fundera häromdagen och förra midsommarafton firade jag faktiskt på Cypern med Martina och massa andra svenskar, norskor och danskar. Det var iochförsig en riktigt rolig midsommar, men man saknade änå alla kompisar hemma.
Året innan det hade jag och Carro precis kommit hem från Bulgarien, men det hindrade inte oss.. Fast det blev en ganska misslyckad kväll, när vi insåg att vi inte kunde åka till Varberg för alla tåg hade redan gått. Sen framåt elva snåret så gav vi upp och somnade. Kom ihåg att Robin och Danne från Motala va nere då med, vilka förväntningar vi hade på den kvällen. Stackarna!
Men blev göteborg dagen efter istället och det funkade det också.
På nått sätt känns det ändå som om midsommar är lite överskattat, det var ju höjdpunkten på året när man var liten och fick dansa runt midsommarstången. Jag vill göra det istället, sjunga "små grodorna" och busa med kompisar. Hjälpa mamma med en midsommarkrans som alltid kliar och i slutet av dagen är alldeles för stor.
Ja det var då det..
Men nu ska jag pallra mig iväg. Ha det bra allihopa :)


Jag och Frida, Midsommarafton för ett par år sen sådär :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0