You gonna miss me when I'm gone.

Vart är världen påväg egentligen? Vilken tidning man än bläddrar i så står det om vad kändisar gör och inte gör, och då är det allt mellan narkotikapåverkade stackars människor till självklart huvudämnet för dagen en stukad fot! Katastrof!
Varje dag nu i flera månader har det för exempelvis skrivits hej-vilt om stackars Britney. Det finns nog inga människor som undgått alla skriverier om henne. Herregud, människan kan inte ens gå ut och träffa en kompis och helt plötsligt så väntar hon barn med kompisen?!
Det stog för ett tag sen att en annan av dom såkallade "skandalkändisarna", Lindsay Lohan hade gått och skaffat sig en partner av motsatta könet.. Dagen efter dejtade hon Paris ex. Snacka om speed-dating, så otroligt trött på alltihop. Kan inte alla bara sluta läsa och farcineras av dethär, om det inte säljer måste dom ju tillslut lägga av med att lägga sig i andras liv. Jag menar det kommer ju att sluta likadant för alla kända personer om det ska hålla på såhär. En människa klarar omöjligt av att leva i ständig bevakning hela tiden, och hela tiden få höra om dom allra senaste skriverierna - som inte alltid är direkt smikrande...
Nu sitter du förmodligen och tänker antingen precis som jag eller tvärtemot "dom har skapat detta själva" till viss del ja, när dom gav sig in i det men tänk på dina misstag du gjort? Skulle du vilja att hela världen skulle få reda på det? Att göra misstag är mänskligt!
Och ni som istället tycker precis samma sak, men lik förbannat ändå måste sätta er och läsa igenom det nya skvallret om Britney (eller vem det nu är) det är ju det som gör att dom kan fortsätta skriva om det. Det är ju det som gör att alla paparazzifotograferna fortfarande får betalt för sina bilder och "avslöjanden/antaganden"..
Ge dom stackars kändisarna lite andrum people!
image39

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0