Small things.

Egentligen har jag inget vettigt att skriva idag så det blir ett kort inlägg idag!

Varit på Åby idag, på häst kliniken med Goodie och mamma. Dom har böjt, röntgat och försökt spruta fram nått (eller bort) men det enda vi kan konstatera att han är halt. Veterinären vill ändra på hans hovben för att förebygga sånthär längre fram.. Ehmm säg något vi visste han är faktiskt fullblod i! Aja nu äter han medicin och förhoppningsvis gör det susen!

Då ska jag och goodie sättas "igång" ungefär samtidigt! Lägligt?! Som sagt finns alltid bra saker med det dåliga..

Sen var jag på apoteket här i stan och träffa Linda för första gången på länge! Verkar gå riktigt bra för henne det är kul! :) Det jag ville komma fram till var bara att efter samtalet med henne konstaterade jag att Sverige iaf, är väldigt litet! Men det kan vi leva med!

Idag har jag kollat kurser, 2009 förmodligen så är jag stockholmare om allt går som det ska så ska jag gå på
Makeup institute.. Hade verkligen varit hur kul som helst, plus då att efter detta så skickar dom iväg en del av sina make-up artister typ som till Hollywood och ja, you name it! Världen here I come! ska bara hyra ett plan också hehe! Men fantisera får man!

Jaja nu drog mitt inlägg iväg ändå så nu ska jag inte besvära er mer!
Ha en bra fredagkväll allihopa!

Kram J.

PS. Har en väldigt mycket för tidig julklapp som jag gärna vill ha nästa år...
image26
Jag tänker alltså inte vara tomte nästa år utan tills dess önskar jag mig en Ryan! Skriv det i min önske lista tomten..DS



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0