Ja vad ska man säga.

Jaha då var det dags då. Kom precis hem, och jag är redo för en förändring.. En stor förändring.
Jag ska flytta, har bestämt mig nu. Eller påvägen hem.. och vart ska jag jobba isåfall?

Någon som känner igen sig? Måste nog dock vara en hästintresserad..
Flyinge är det ja..

Började dagen igår med att åka ner till Våxtorp hos Catrin Henriksson. Kände ganska snabbt att jag ville komma till ett ställe där det är ännu mer seriöst. Vem ringer då om inte min underbara hovslagare Jessica och säger att hon fixat så jag kan åka och träffa Susanne Gielen på Flyinge. Jag åkte alltså ifrån våxtorp, och tro mig.. Bara att säga det till Catrin att jag skulle åka till Flyinge kändes inte alls bra.. Men det första man möts av när man kommer fram är denna sagolikt vacka byggnad, och naturen där runtomkring ska vi inte prata om. Allt i topp skick..
Då kan ni ju tänka er hur hästarna såg ut sen.. Richfield, Black coffee, Sandakan, Belamour pch Balettmeister.. Behöver jag säga något mer? :)
Tänk och få sitta på sådanna hästar varje dag, och lilla jag är en liten bit påväg. Det ni!
Det bästa av allt är att Goodie isåfall får flytta med mig och så får han gå och försöka bli frisk därnere. Så länge kan ju jag fixa massa andra hästar att rida.
Helt överlycklig är jag, bara att Goodie ska bli frisk som fattas.. Om han nu blir det.

Men men ikväll då?
Ska ut med mina flickor och hitta på skojiga saker. Får se vad det blir.. Inte bestämt oss än. Men grilla och sådär kanske?
Förslag?
Ska dra mig nu, måste packa upp sakerna och duscha och sådär innan jag åker till min fina pålle. Har ju varit både i Catrins stall, Flyinge och Mattias Janssons stall och kikat på jobb. Får börja hos Mattias med, men känns som att Flyinge ändå är det bästa man faktiskt kan få så varför tacka nej till något sådant?
Jaja vi hörs senare vänner.
Kram på er.

Kommentarer
Postat av: Emla

Låter som en riktigt bra chans detta :).

Blir säkert bra vilket val du än gör :)

2008-08-15 @ 16:58:19
URL: http://emeliecarlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0