Allt är inte alltid som det verkar.

Ja då var man hemma igen, eller jag kom faktiskt hem igår ganska sent men hittade på andra saker att göra då än att sitta vid datorn.

Våran lördag i Motala då var riktigt rolig, som vanligt! Började alldeles super, med förfest hos Robban. Ganska mycket folk i hans lilla lägenhet kan jag lova. Vilket fall, fruktansvärt kul var det. Sen drog vi vidare ner mot Hugos där Fredrik tog emot oss i dörren. Tack för en super kväll!
Väl därinne var vi bland dom första så passade på att dra igång dansgolvet. Ganska snabbt blev det helt fullt och gick knappt att vara där.
Helt sjukt roligt att åka till Motala, vilka människor det finns där. Har varit där nu ett par gånger och faktiskt så känns det som om jag är hemma i Borås. Har du träffat och hejat på en person där så fortsätter dom att heja och prata med dig. Det bli inget såndär tryckt stämningen och inget vet vad den ska säga. Nej det är bara att köra på. Jag gillar inte alltid denna staden om jag skall vara helt ärligt.. Men nog om det..
Kvällen sluta kanske inte på bästa sätt, men det är väl glömt det mesta nu.
Har iallafall haft en super rolig helg, och träffat massa roliga vänner.. Nya som gamla.
Tack för allt iallafall!

I söndags var jag helt slut, inte sovit alls många timmar i helgen. Sen åkte jag iväg och träffade några av dom som saknat mig mest i helgen så hann inte sitta här heller! ;)

Jag vet att du kommer för höra en hel del nu M från personer som du varken trodde eller vill höra det från.. Men vet du vad jag står för vartenda ord och det andra bjuder jag på!

Hörs senare vänner! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0