Varför förlora när man kan vinna.

Hemma igen efter en helt underbar skogstur med lillasyster sofia och Music! var ju ett tag sen sist, men nu så fick vi båda uppdateras! Jag börjar få redigt ont i kroppen nu, ni kan ju gissa själva vilken del som ömmar mest efter att inte ha ridit riktigt på ett antal månader! Ajaj. Men det är helt klart värt varenda minut.

Mina föräldrar är ju roliga.. Jag är inte hemma eller någoting, och först frågar pappa "vart är mamma?" Sen kommer mamma och frågar exakt samma sak om pappa. Som om jag vet mer då eller? Det råder ett visst kommunikations fel här hemma hos oss. Allt ska gå genom Jenny! Dom är ju roliga.

Idag har jag visat prov på vilken extremt dålig förlorare jag är också. Sa lite på skämt till Sofia (som förövrigt kör moppe) innan vi skulle åka hem att vi skulle tävla. Och givetvis hålla hastighetsbegränsingarna! Jag då med min bil som inte går snabbt kanske, men snabbare än sofias moppe. Iochförsig fick hon ett litet försprång, men konstigt att jag vann? Men ändå känner jag ju mig sådär nöjd när jag kör om! Haha jag skulle faktiskt vilja vara lite mindre tävlingsmänniska. Får försöka träna bort det. Vilket fall som helst var jag imponerad på hur tätt efter du faktiskt var Sofia... Men nej självklart inte är moppen trimmad!
Det var ja kul..
Nu ska jag ut och springa eller cykla inte bestämt mig än. Måste ut i det fina vädret ju. Helst av allt känner jag verkligen grymt mycket för att bada. Men eftersom jag inte beställt min bikini än så går inte det! Nejdå, lite kallt än med kanske..image135
Men vi hörs snart people! :)


















Kommentarer
Postat av: Sofia

Haha, jag borde ha fått MINST 5 minuters försprång, tkr jag! ;D

2008-04-05 @ 23:07:14
Postat av: Jenny

Ja det borde du faktiskt ha fått sis ;) Men det gick ju ganska bra ändå! ;)

2008-04-06 @ 12:20:04
URL: http://jennymagnusson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0