Sweet as toffee.

Fortfarande har det som hände igår inte sjunkit in än.. Snälla människor ta hand om era vänner det är det bästa ni har! Martina och Tina, ni är mitt allt skulle kunna göra mycket för er!

Varit på Sahlgrenska sjukhus idag igen, skulle inte åkt dit förän om en vecka men haft så ont så vi åkte idag istället. Efter att akutfall av avsågade fingrar kommit och gått fick jag äntligen komma in och träffa doktorn..  Goran hette han :P.  så där typiskt doktorutseende hade han, lång och smal med stora glasögon och allt som kom ur munnen var bara ren grekiska.
Men han klippte upp gipset, och alltså jag visste ju att dom hade opererat mig men att göra sånna hål och sånna stift igenom hela handen för en tumme. Nu helt plötsligt kände jag mig riktigt handikappad, och förstog ganska snabbt att detta är långt ifrån läkt om 5 veckor.. snacka om att besvikelsen rann över fullständigt..
Men ganska komiskt ändå med två smala stift uppe i tummen som sitter ner i handleden, och dom stack ut.. usch vet inte själv om det var så bra att se detdär.. men nyfikenheten tar över, den går inte kontrollera.
Såret såg ut som... ett väldigt litet hajbett.. väldigt litet. skärckinjagande för den som inte ser sånt jämt, jätte fint för doktorn -andas ut-

Nog pratat om det, när jag kom hem skulle jag hjälpa pappa att passa mina kära bröder. Min stackars lillebror kom ut och satte sig och kollade på MTV med mig (egentligen ville han se disney chanel så de va stort gjort av honom) sen fick man en sånndär superkram och puss av honom som bara Tobias kan ge. Helt utan förvarning, så kommer detdär söta som bara han kan säga "oooh ssiiiin" (åh fin). Mina bröder är dom personerna i hela världen jag beundrar mest.. här kan man snacka om att ha ont och ha gått igenom mycket.. Men kan man höra dom klaga? Nej, aldrig!

I helgen ska förmodligen Sofia och goodie rida klubbmästerskapen. Så nu får ni passa er allihopa som ska vara med! :)
Jag hade egentligen velat vara med, men vad gör man.. min gipsade hand ser just nu ut som en röd fotboll så de hade väl inte sett så snyggt ut med den svarta kavajen kanske :P

                                                                     Sofia - Goodie            Jenny - Goodie

aja ha det bra vänner!

Kram J.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0