Merry Christmas ;)

Ibland blir det lite fler låtar än vad jag tänkt och ibland är det inga alls, men nu är det ju jul så då måste jag ju vara lite extra snäll och dela med mig ;)
God jul på er allihopa! Hoppas ni får allt ni önskar er och sådär. Äter god mat och ja allt vad man kan tänka sig som hör julen till!

Själv har jag inte önskat mig någonting, så kommer inte bli besviken iaf! :) Det blir jag inte ändå faktiskt men men.. Bara jag får dela ut mina julklappar som jag köpt så är jag glad. Det är ju det roligaste!

Vad har hänt sen jag skrev sist nu då?
I fredags var jag och Tina i Alingsås och kolla läget, mycket folk på hotellet iallafall men inget för oss direkt kanske! Men nu har vi ju iaf varit där, det har vi pratat om ganska länge!
Idag har jag varit och fixat dom sista julklapparna, shoppat lite åt pappa med som hade lite svårt att välja åt mamma. Så hoppas du inte läser min blogg nu mamma för då åker pappa ut med huvudet före hehe.
Sen hitta jag äntligen en sånn jacka jag letat efter hur länge som helst, så min dag var helt klart en väldigt bra dag. Träffa Beca med.. bara det är ju superkul! Saknar alla er så himla mycket men vi ska styra upp detta nu till nyår hade vi tänkt. Så det kan bli riktigt kul faktiskt :)

Så kul att se, var i stan i lördags med med farfar och köpte present till mig hehe :) En lila riktigt fin klänning blev det, farfar gilla den med! Men men det jag ville komma fram till var iaf att vad gör allt folk egentligen? Man vet att man inte ska vara ute i sista minuten för då är det alltid så fullt upp och helt tjockt med folk. Men ändå är det samma sak varje år... Hur korkat är det inte? När folk står och klagar sen menar jag?! Själv tycker jag det är lite kul att ha nått paket eller några kvar att köpa i sista minuten för det hör ju faktiskt julen till lite. Men ni som tycker att det är så hemskt får väl se till att planera er tid lite bättre då.. Det går ju faktiskt handla julklappar året runt så tiden lär man ju inte kunna skylla på ellerhur?! :P

Jaja sånt är livet, man kommer väl aldrig bli klok på oss människor antar jag :)
Nu ska jag faktiskt gå ner och hålla mina föräldrar lite sällskap framför brasan och TV:n.
Men som sagt, God jul på er!

Kram J.
image24

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0